Nieuws

Op 20 augustus is er weer een clubtoernooi georganiseerd. Het was een regenachtige, maar gezellige middag, zie foto. De winnaars staan natuurlijk op de foto, klik hier. Zij kregen een mooi bolchrysant.

Op vrijdag 14 mei werd ons lid Roel Wever 90 jaar oud. Als verrassing hadden zijn kinderen geregeld dat hij en zijn vrouw Anneke (ook lid van Skarboule) met een Landauer met twee prachtige paarden werden opgehaald voor een rondrit door Joure. Het eindpunt was onze Jeu de Boules baan, waar zij nog een partij konden boulen. Onderweg stonden een aantal van onze leden langs de weg om naar Roel en Anneke te zwaaien als felicitatie. Klik hier en hier en hier en hier en ten slotte hier voor de foto’s.

Nieuws van 2020

We hebben veel gouden echtparen dit jaar! Op de valreep van 2020 waren Netty, onze bekende clubbladredactrice, en haar man Albert Landstra 50 jaar getrouwd. De Friese vlag hing daarom uit en Gerrie en Annie brachten hen uit naam van alle Skarboulers een mooie bos bloemen. Klik hier en hier voor de foto’s.

Vrijdag 11 december waren onze leden Jeltsje en Anne Wever 50 jaar getrouwd. Ook aan hen werd een mooie bos bloemen bezorgd natuurlijk. En even poseren hoort er ook bij. Van harte gefeliciteerd! Klik hier en hier en hier voor de foto’s.

Op donderdag 5 november zijn onze leden Annie en Gerke Woudstra 50 jaar getrouwd. Een groot feest kan niet in deze tijd, maar een bloemetje mag op zo’n dag niet missen natuurlijk. Van harte gefeliciteerd! Klik hier en hier en hier voor de foto’s.

Op woensdag 14 oktober waren onze voorzitter Hans de Haan en zijn vrouw Etty 50 jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd! Klik hier en hier voor de foto’s.

Van donderdag 1 oktober 2020 tot en met 13 oktober zijn de wedstrijduitslagen weer genoteerd.

Rindert Kramer heeft afscheid genomen als redactielid van Skarboule. Hartelijk dank voor al je werk en je leuke verhalen voor Skarboule, Rindert!

Op donderdag 24 september werd het Jouster Merke toernooi georganiseerd. Dit keer werd het een onderling toernooi en geen groot open toernooi. De eerste dertien leden kregen een heerlijk vleespakket van de Jumbo. Voor drie leden was er een aanmoedigingsprijs.

Op 5 september 2020 is ons zeer gewaardeerde lid Jan Hijlkema overleden. We zullen hem missen.

Op dinsdag 18 augustus werd er weer een onderling toernooi georganiseerd, het drie euro toernooi. Alle deelnemers ontvingen een prachtige bolchrysant.

Op 25 juni 2020 speelden we voor het eerst weer jeu de boules sinds de coronacrisis is uitgebroken, uiteraard met aangepaste banen en regels.

De ledenvergadering vond dit jaar online plaats. Gerrit Wolthoff werd zonder tegenstemmen gekozen tot secretaris.

Zoals iedereen in Nederland en de rest van de wereld wordt Skarboule getroffen door de coronamaatregelen. De uitgebreide regels zijn hier te lezen.